U humanitarnu zabavu u Kaptolu uključile se požeške frizerke i kozmetičarke

Svi za malu Rinu
(FOTO: Facebook)

23.02.2017. | M.B.
Pregleda: 15922

Humanitarna zabava pod nazivom "Svi za malu Rinu" održat će se sutra (24.2.) u vatrogasnom domu Kaptol s početkom u 20:00 sati. Organizatori su DVD Kaptol i Panorama band, a u organizaciju se uključio i Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Požega.



Za sve koji ne znaju, Rina je djevojčica iz Požege koja boluje od Edwingova sarkoma i već se neko vrijemo s majkom nalazi u Zagrebu na liječenju. Ako niste u mogućnosti sudjelovati na jednoj od humanitarnih zabava, za malenu Rinu možete uplatiti financijsku pomoć na broj bankovnog računa ispisanog na fotografiji ispod.





Kako smo već rekli, u humanitarnu zabavu u Kaptolu uključio se i Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Požega u organizaciji predsjednice Ivane Horvatović. Sudjeluju frizerski saloni Gloss, Estetic, Image, Hera, Maja, Ivanka Pleternica i studio M Kaptol. A za samo 10 kuna svi zainteresirani moći će dobiti styling frizuru po vašem izboru (valove, lokne, pundžice, peglanja, pletenice i stiliziranje za muškarce).



Očekujemo vas u što većem broju! SVI ZA MALU RINU!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI