Predsjednica države stiže u Požegu 28. veljače

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović
(FOTO: Ured Predsjednice)

22.02.2017. | A.M.
Pregleda: 18774

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarovićod 28. veljače do 3. ožujka 2017. godine izmjestit će svoj Ured u Požeško-slavonskužupaniju. Ovo je osmo izmještanje Ureda predsjednice izvan Zagreba.

Boravak u Požeško-slavonskoj županiji, predsjednicaGrabar Kitarović započet će u utorak, 28. veljače 2017. godine u jutarnjimsatima ispred zgrade Požeško-Slavonske županije u Požegi, gdje će, zajedno sažupanom i gradonačelnikom nazočiti podizanju predsjedničke zastave. Nakonobraćanja nazočnima, slijede radni sastanci Predsjednice s predstavnicimaŽupanije i Grada, obrazovnih i vjerskih institucija, braniteljskih udruga tenacionalnih manjina. U poslijepodnevnim satima predsjednica Grabar-Kitarović ćerazgovarati s građanima Požege, a zainteresirani za susret mogu se unaprijedprijaviti u Uredu predsjednice.

Osim boravka u Požegi, predsjednicaGrabar-Kitarović posjetit će Pakrac, Lipik, Pleternicu i Kutjevo te mnogeopćine na području Požeško-slavonske županije gdje će obići tvrtke, lokalneobrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te obrazovne, kulturne,zdravstvene i vjerske ustanove.


U sklopu boravka u Požeško-slavonskojžupaniji hrvatska Predsjednica nastavit će projekt "Hrvatska čita" kojimpromovira kulturu čitanja među djecom i mladima. Isto tako, nastavit će seprojekt "Osjeti Hrvatsku" kojim će se šefovi diplomatskih misija i međunarodnihorganizacija akreditirani u Republici Hrvatskoj upoznati s prednostima imogućnostima Požeško-slavonske županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI