Veličke odbojkašice iz Sl. Broda donijele broncu

OK Papuk, Velika
(FOTO: Privatna kolekcija)

21.02.2017. | OK Papuk, Velika
Pregleda: 11018

1. rekreativniturnir za žene pod nazivom "Odbojka u srcu" održan je u subotu (18.2.) u Sl. Brodu. Tako su se i brodske rekreativkepridružile nekolicini slavonskih ženskih ekipa u organizaciji ovakvih sportskihdogađanja.

Na turniru su, uz dvije brodske ekipe, sudjelovale "Legice" iz Osijeka,"Top sport" iz Vukovara, "Papuk" iz Velike i "Obrtnička škola" iz Požege. Ekipesu podijeljene u dvije skupine, a igralo se na 2 dobivena seta.

Veličanke su se tako našle u skupini sa starim suparnicama, ekipama"Legica" i "Brod 1".


Upravo su se u ovoj skupini i odigralenajzanimljivije utakmice. Najprije je "Papuk" pobijedio "Brod 1" rezultatom2:1. Potom su Veličanke izgubile od "Legica" 1:2, a onda su "Legice" izgubileod "Broda 1" bez i jednog dobivenog seta. U odigravanju za plasman, Brođanke suosvojile prvo mjesto, druge su bile Vukovarke, dok je ekipi "Papuka" pripalotreće mjesto.




Nakon završetka turnira, za sve ekipeupriličena je večera uz glazbu tijekom koje su dodijeljene zahvalnice, pehari imedalje, a fešta je potrajala dugo u noć.

Drage Brođanke, čestitke na organizaciji, iako ste se u tome okušale poprvi puta, svijetli ste primjer susjednim gradovima.

OK Papuk, Velika


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI