Najveći izbor vrhunske keramike u salonu Varelovac

Salon keramičkih pločica i sanitarija Varelovac
(FOTO: M.M,)

20.02.2017. | A.M.
Pregleda: 21934

Ako vas je sve ljepše vrijeme nagnalo na unutrašnje radove usvome domu, posjetite salon keramičkih pločica i sanitarija Varelovac. Kada suu pitanju keramičke pločice ili sanitarije, tu ćete sigurno pronaći nešto posvom ukusu.



Naime, salon Varelovac posluje od davne 1995. godine svodećim tvrtkama koje izrađuju keramičke pločice, kao što su Cifre ceramica iliSTN te Kolpa San sanitarije.







Osim keramičkih pločica i sanitarija te ukrasnogkamena, na Varelovcu možete pronaći i ostali potrebni materijal kao što suljepila za pločice, hidroizolacija, mase za fugiranje, ukrasne lajsne te viševrsta silikona, a sva roba je visokokvalitetnog proizvođača.





Za kupljenu robu nije potrebno čekati jer većinu asortimanaimaju na stanju a moguće su i specijalne narudžbe. Varelovac je u mogućnostidostaviti kupljenu robu na bilo koju adresu u Požeško-slavonskoj županiji.





Stoga, ako planirate preuređivati svoj dom, salon keramikeVarelovac je mjesto koje svakako trebate posjetiti, veliki izbor vanjskih iunutarnjih obloga provjerenih talijanskih i španjolskih proizvođača već od 39 kuna za metar kvadratni pronaćićete na adresi Varelovac 2 u Požegi, a za sve ostale informacije ljubaznoosoblje odgovorit će na broj telefona 034/201-448.





Obratite nam se s povjerenjem, salon keramičkih pločica isanitarija Varelovac.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI