Policija dovršila kriminalistička istraživanja nad šest mladića

Policija
(FOTO: Portal53)

13.02.2017. | M.B.
Pregleda: 9902

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje u petak (10.2.) nad 23-godišnjakom s područja Požege kojega se sumnjiči da je u siječnju ove godine prilikom prometne nesreće, koju je skrivio pod utjecajem alkohola, policijskim službenicima dao lažne podatke zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja Kutjeva te 18-godišnjakom s pleterničkog područja koje se sumnjiči da su 31. siječnja ove godine u mjestu Zagrađe provalili u prostorije sportskog kluba i potom otuđili nekoliko boca pića. Također ih se sumnjiči da su isti dan u mjestu Zagrađe provalili u prodavaonicu trgovačkog društva iz Požege te iz nje otuđili veću količinu cigareta.

Policijski službenici dovršili su i kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 19, 20 i 25 godina s područja Požege koje se sumnjiči da su 9./10. veljače ove godine u Požegi u Ulici hrvatskih branitelja provalili u skladište prodavaonice te otuđili nekoliko desetaka limenki pića.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI