Policija dovršila kriminalistička istraživanja nad šest mladića

Policija
(FOTO: Portal53)

13.02.2017. | M.B.
Pregleda: 9922

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje u petak (10.2.) nad 23-godišnjakom s područja Požege kojega se sumnjiči da je u siječnju ove godine prilikom prometne nesreće, koju je skrivio pod utjecajem alkohola, policijskim službenicima dao lažne podatke zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja Kutjeva te 18-godišnjakom s pleterničkog područja koje se sumnjiči da su 31. siječnja ove godine u mjestu Zagrađe provalili u prostorije sportskog kluba i potom otuđili nekoliko boca pića. Također ih se sumnjiči da su isti dan u mjestu Zagrađe provalili u prodavaonicu trgovačkog društva iz Požege te iz nje otuđili veću količinu cigareta.

Policijski službenici dovršili su i kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 19, 20 i 25 godina s područja Požege koje se sumnjiči da su 9./10. veljače ove godine u Požegi u Ulici hrvatskih branitelja provalili u skladište prodavaonice te otuđili nekoliko desetaka limenki pića.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI