Počinje li afera ¨Slavonija Bus¨?

Autobus Slavonija Bus-a
(FOTO: Slavonija Bus)

06.02.2017. | A.M.
Pregleda: 18546

Svima je već poznato da je grad sa svojim gradonačelnikom Neferovićem raspisao POŽEŠKI NATJEČAJ za gradski prijevoz. Na tom je natječaju APP izgubio i ponuda je pripala Slavonija Busu. Dosad nije bilo nikakvih problema vezanih za ovaj događaj, no polako se čuju priče i pričice iza zavjesa gdje se šapuće kako su se neki dobrano "oparili" na ovom natječaju.

Priča se da je jedan poznati požeški kriminalac za samu pripremu ovog posla inkasirao oko 100 000 kuna, a drugi 200 000 kuna, no, sve su to samo priče bez imena i tko zna ima li u tome kakve istine.

Potrudili smo se sve to promotriti te smo poslali upite državnim institucijama kako bismo vidjeli ima li vatre tamo gdje se dimi. Nastojat ćemo , kao vodeći portal, ovu priču temeljito istražiti.


Nije poznato imaju li državne institucije koje su nedavno posjetile Gradsku kuću veze s ovom (dosad nepotvrđenom pričom) ili je igri neka druga istraga, no, i o toj temi ćemo detaljnije kasnije.


Da prisjetimo one koji su zaboravili, grad u APP-u ima cca 10-12 % udjela, a kako APP nije prošao na spomenutom natječaju, grad se sad tog udjela želi riješiti. Sve u svemu, ovo će biti vrlo zanimljiva tema, ako grad dosad već nije prodao svoj udio u APP-u.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI