Prijem najboljih sportaša/učenika kod ravnateljice OŠ D. Cesarić

Nogometaši s ravnateljicom i trenerom
(FOTO: M.B.)

24.01.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 14233

Osnovna škola Dobriše Cesarić iz Požege organizirala je danas prijem učenika koji su na Međunarodnom turniru u malom nogometu osvojili prvo mjesto.



To su učenici: Matej Šipoš, Vito Crnjac, Šimun Katić, Dominik Mesić, Domagoj Mesić, Fran Soukup, Šimun Perak, Luka Perković, Josip Radić, Marko Tais, Leo Papak, Roko Anić i Borna Soukup, a svi oni pohađaju školu nogometa na Slavoniji.


Njihov trener Mario Raguž rekao je da je iznimno ponosan na njih, ne samo na njihovu igru, već i na ponašanje tijekom turnira i utakmica zbog koje su dobili i priznanje Fair play.




"U Zagrebu je dječji nogomet Hrvatske jedan od najvećih festivala nogometa u ovom dijelu Europe na kojem je naša ekipa 2008. godišta, čak i pod virozama, pobijedila. Stoga je malo za reći da smo ponosni na njih, nama je primarni cilj da su oni što više aktivni na sportskom polju. Bitan je i sklad sa školom jer školu ne smiju zanemariti, zato i imamo dobar odnos s ravnateljima škola. Prvo se moraju pokazati kroz školu i ponašanje pa tek onda kroz sport", govori voditelj škole nogometa, Mario Raguž.



Matej Šipoš pohađa 2. a razred OŠ Dobriša Cesarić, a mali nogomet trenira 3-4 godine i igra u klubu Slavonija na poziciji napadača. Matej je s devet pogodaka osvojio pehar za Najboljeg strijelca u 2016. godini i kaže da se osjeća odlično i jedva čeka nove turnire.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI