Smije li se voziti Trgom sv. Terezije ili ne - tko to zna?

Vožnja Trgom sv. Trezije
(FOTO: Čitateljica)

18.01.2017. | A.M.
Pregleda: 14142

Kako su nasobavijestili građani, a na kraju krajeva, i mi smo više puta o tome pisali patako i u prethodnom članku o prometu na Trgu svete Terezije, odlučili smo seprošetati tim Trgom da vidimo samo o čemu SE SAD TRENUTNO radi.

Parkiralismo auto na parkiralištu ispred stare gimnazije (sadašnje Katoličke osnovneškole) i fotografirali smo situaciju.









Kao što možetevidjeti na fotografijama, ta cesta je doista prometna!

Kako jesvima poznato, grad i s.v. Neferović su nakon burne rasprave odlučili dase promet preko Trga sv. Terezije Avilske ukine. (s.v. znači stručno verziran)

A kako viditena fotografijama od danas, nema znakova koji tu odluku potvrđuju.

Trenutnostanje očigledno govori da možete voziti kako želite, a nama nije poznato je liodluka o zatvaranju te prometnice ukinuta ili promijenjena.



Postojimogućnost da se nakon naših članaka, posebice jednog u kojem smo pokazali kakoje cijela Hrvatska ismijavala naš grad zbog konfuzne situacije u tom dijelugrada, uprava grada odlučila da ne postavlja više nikakve prometne znakove temisli da je tako uspješno izbjegla opasnost konfuzije (i ruganja). Logično jeda, ako zanemarite postavljanje prometnih znakova, onda građani ne mogu biti nizbunjeni njima.



Mi možemo savjetovatida se provozate ili prošetate tim dijelom grada i sami donesete odluku možeteli tim putem voziti ili ne, gradska uprava sa s.v. Neferovićem vam tu ne možepomoći jer očito je da ni sama ne zna što radi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI