¨Sav prihod od ulaznica ide za malenu Leonoru¨

TS Bisernica
(FOTO: Facebook)

14.12.2016. | Mateja Barukčić
Pregleda: 16266

Humanitarni koncert "Nek te ovaj Božić na nas podsjeti" kojeg organizira Turistička zajednica Grada Požege u suradnji s Tamburaškim sastavom Bisernica koji organizira program koncerta, održat će se u dvorani Glazbene škole Požega u nedjelju (18.12.) u 19:00 sati.




"Posebno mi je drago što ove godine pomažemo sedmomjesečnoj djevojčici, Leonori Pušćenik koja boluje od teške anemije te se liječi na KBC Rebro. Leonorina obitelj je šesteročlana iz Požege ali se sada privremeno nalaze u Zagrebu zbog njenog liječenja. Njihova jedina želja za Božić je da im dijete ozdravi stoga molimo sve sugrađane da se u što većem broju odazovu na ovaj koncert", rekla je Silvija Podoljak, direktorica TZ Požega.






Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u prostorijama TZ Grada Požege na adresi Antuna Kanižlića 3 te na ulazu prije koncerta.

Leo Matijević, frontmen TS Bisernica, ističe kako sav prihod od ulaznica ide u korist male Leonore te da su se svi izvođači odrekli svog honorara. Osim Bisernice, na koncertu će nastupiti i njihovi prijatelji TS Posegana, Berny, Garavuše, Zlatna dolina, Veličke Legende i Žute dunje. "Od pjesama, na repertoaru će biti svega od tamburaških, zabavnih, pop i božićnih pjesama, za svakoga ponešto", dodaje Leo.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI