Dunja Magaš imenovana državnom tajnicom u Ministarstvu graditeljstva

Dunja Magaš
(FOTO: D.P.)

22.11.2016. | I.V.
Pregleda: 22062

Relativno nezapaženo prošlo je prošlotjedno imenovanjedržavnih tajnika u ministarstvima, a još nezapaženije da je među imenovanimdužnosnicima i rođena Požežanka, Dunja Magaš (rođeno Lokmer).



Gđa Magaš rođena je 1964. godine u Požegi, gdje je završilaosnovnu i srednju školu (nekadašnji CUO Zvonko Brkić, Matematičko -informatičko usmjerenje). Nakon srednje škole upisala je Fakultet građevinskihznanosti Sveučilišta u Zagrebu koji je uspješno i u roku završila 1988., a od1989. radi u struci na poslovima diplomiranog inženjera građevinarstva nagradilištu u RO GIK "Brod" OOUR "Novogradnja", Slavonski Brod.





Od 1994. radi u Brodsko - posavskoj županiji na različitimposlovima od građevinsko - urbanističkog inspektora do pročelnice Upravnogodjela za graditeljstvo i prostorno uređenje.

Na mjesto državne tajnice gospođa Magaš dolazi sa pozicijezamjenice župana Brodsko - posavske županije.

Majka je jednog djeteta, a prijatelji i poznanici reći će daje riječ o vrijednoj i poštenoj osobi.



Gledajući naobrazbu i radno iskustvo moglo bi se reći da smokonačno dočekali da se na neko političko mjesto imenuje osoba koja je gotovocijeli svoj profesionalni vijek provela radeći u struci i da je u potpunostikompetentna za posao koji će obavljati.

U ime redakcije 034portala želimo joj sreću i uspjeh!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI