¨Pripremamo bogat božićni asortiman¨

Udruga "Hrvatska žena" Bučje
(FOTO: Pleter Portal)

21.11.2016. | M.B./Pleter Portal
Pregleda: 8297

Adventsko vrijeme počinje za tjedan dana, a pred nama se nalazi bogat božićni asortiman, kažu vrijedne i kreativne članice udruge "Hrvatska žena" iz Bučja koje imaju sve spremno za najljepše dane u godini.

Naime, 15 – ak članica dan po dan izrađivale su božićne ukrase od prirodnih materijala s kojima će sudjelovati na ovogodišnjem adventskom sajmu u Pleternici, a svoju ponudu, kažu, najprije će predstaviti na domaćem području.

Nakon jutarnje mise jučer (20.11.) ispred župne crkve u Bučju održana je prva prodaja, a slijedeća takva biti će tjedan dana poslije, 27. studenog također poslije mise ispred župne crkve.


U sastavu prodaje po pristupačnim cijenama nalaze se adventski vijenci, svijeće na unikatnom stalku, aranžmani za ulazna vrata ili prozore, ukrasni privjesci i ostale slične stvari koje božićne blagdane čine još ljepšima.


"Kao i prošle godine, vikend prije Božića prodavati ćemo slastice i kolače", govori članica Jelena Japundžić o jednom u nizu božićnih projekata udruge.

A ono što će zasigurno biti prava božićna atrakcija i što će staviti točku na "i" biti će veliki adventski vijenac u središtu sela, točnije u parku pored dječjeg igrališta gdje će zadovoljstvo i veselje pronaći mladi i stariji mještani sela Bučja.

izvor: www.pleter-portal.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI