Požeški rukometaši odnijeli pobjedu u gostima u Lipiku

Rukomet
(FOTO: Compas.com.hr)

20.11.2016. | M.B./Compas.com.hr
Pregleda: 6306

"Dobru rukometnu utakmicu mogli su vidjeti ljubitelji rukometa na županijskom derbiju. Požega bolje otvara utakmicu i kontrolira rezultat tokom cijelog prvog poluvremena. U drugom djelu rukometaši LiPe ulaze u nepotrebne greške te se Požega odvaja na sedam razlike, ali na krilima Papušeka, Bartoluzzija i Smiljčića domaći dolaze na minimalan zaostatak i imaju dva igrača više te napad za izjednačenje... No, ipak igrači Požege lome utakmicu u svoju korist.", komentirao je tijek susreta Dean Nagy te napomenuo kako su naši igrači imali nevjerojatnih 26 minuta isključenja tako da je sudački dvojac bio najslabija karika na utakmici te su svojim odlukama umanjili draž derbija. "Obostranim greškama unosili su dodatnu nervozu na ionako vruće klupe.", osvrnuo se Nagy na pristup sudačkog dvojca.

Apsolutno najbolji pojedinac bio je gostujući igrač Tomičić koji je zabio nevjerojatnih 20 golova dok je najbolji strijelac LiPe Alen Smiljčić zabio osam golova.

U zadnjoj minuti susreta LiPa postiže posljednji gol na utakmici, a publiku na noge je dignuo gol nakon akcije šesnaestogodišnjih igrača LiPe, Nemetha i strijelca Majora.


izvor: www.compas.com.hr




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI