Požeški članovi HDZ-a zapalili svijeće u Vukovarskoj ulici

Paljenje svijeća u Vukovarskoj ulici
(FOTO: M.B.)

18.11.2016. | M.B.
Pregleda: 8935

Predsjedništvo HDZ-a sasvojim članovima okupilo se večeras na 25. godišnjicu pada grada Vukovara namjestu na kojem se već tradicionalno pale svijeće u tu čast, u Vukovarskojulici u Požegi. Nakon prigodnih riječi, paljenja svijeća i molitve, zapalile suse svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku, Franji Tuđmanu.



"Iznimno sam ushićen izadovoljan, upravo dolazimo iz Vukovara gdje je zaista bilo prekrasno i mnogoljudi. Vladalo je jedno jedinstvo i tišina, nema podjele. To je, siguran sam, onošto je sigurno svaki branitelj sanjao i želio. 1991.godine smo se zajedno borili, 1995. smo zajednoslavili pobjedu a svih ovih godina ćemo se sigurno sjećati svih onih koji sudali život za svoju domovinu i koju su zavrijedili da ih se vječno sjećamo. Smatramo da je od te 1991. godine HDZbila nositelj organizacije i obrane od napada jugo-četničke armade, smatramo daje naša obaveza da se nastavi ta tekovina i da se ne zaboravi što je bilo jernarod bez svoje povijesti nema svoju budućnost", rekao je Darko Puljašić,predsjednik županijskog HDZ-a.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI