Ronko verbalno napao Lucića u saboru

Zdravko Ronko i Franjo Lucić
(FOTO: 034portal)

16.11.2016. | I.V.
Pregleda: 15646

Kako prenosi portal Dnevnik.hr, u saboru je danas bilovatreno, pogotovo ako se tiče čitava dva zastupnika iz naše županije. ZdravkoRonko se nakon višegodišnjeg sna probudio u saboru i verbalno napao, koga drugog negoli najbližegFranju Lucića. Tekst sa portala dnevnik.hr prenosimo u cijelosti:

Zdravko Ronko (SDP) isprovocirao je HDZ-ovog Franju Lucićaotvorivši neke "stare rane".




"Kad govorite o dobrobiti hrvatskih građana, budućnostinjihove djece, kruhu i mlijeku pa to stavljate u kontekst prošlog vremena,treba reći: da nije bilo selektivne pravde, da su Ministarstvo branitelja,Porezna uprava i Hrvatske šume i ne znam tko još, radili svoj posao, da nijebilo kumova i kuma, vi ne bi mogli sa svojim tvrtkama tako bezdušno pretvoriti12 milijuna kuna braniteljskih kredita u svoje džepove. Vi ne bi mogli"zavaljati" milijune i milijune kuna poreza i ne bi mogli divljačkiopljačkati Hrvatske šume i uništiti stotine radnih mjesta", kazao jeRonko.




"Vi ste izrekli sve laži. Upravo vašim prokazivanjem iželjom da od mene gospodarstvenika napravite kriminalca, sram vas može biti!Sve institucije porazne sam prošao jer gnjetete po meni 15 godina ali ništa mine možete jer sam ispravan u cijelosti. Prošao sam sve porezne institucije jerste me vi progonili. I koji je efekt? Moji prihodi, koje sam dokumentirao nasvim razinama, su veći nego rashodi, a vi se služite godinama lažima, mojuobitelj vrijeđate godinama. Niste uspjeli jer sam dokazao da sve što stegovorili su laži", kazao je Lucić i još dodao da su Ronka on i HDZporazili na svim izborima.

Očito je da je naš članak koji smo objavili prije nekoliko dana bio poprilično učinkovit jer ovo nije prvi puta u zadnja tri dana da se Ronko javlja za riječ u saboru.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI