Pješački prijelaz i kolničke trake samo kao ukras ili ne? Odlučit će Gradsko vijeće.

Označeni pješački prijelaz na Trgu Svete Terezije
(FOTO: Tomislav MIlanović)

12.11.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 17049

 Vozači, ako ste bili oduševljeni radovima na Ulici Trg Svete Terezije kojima su iscrtane kolničke crte i pješački prijelazi - "bez oduševljenja molim", strpite se. Mnogi su mislili da su ti radovi neprikosnoven dokaz da će ulica biti otvorena za promet, ali još nismo sigurni u to.






Iz neslužbenih izvora doznali smo da ulica ipak neće biti otvorena za promet. O čemu se točno radi i ako u ulici neće prolaziti automobili, pitamo se zašto su označeni pješački prijelazi?


Poslali smo upit za pojašnjenje ove situacije u Grad Požegu. Odgovorili su nam kako će se o ovoj problematici odlučivati na Sjednici Gradskog vijeća Grada Požege te da će javnost biti upoznata s odlukom.



Tako da ostaje pitanje hoćete li kupovati traktorčiće ili male motorizirane automobile kako bi vaša djeca iskoristila "poligon za igru" ili ćemo ponovo prolaziti svojim automobilima u navedenoj ulici. Vidjet ćemo!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI