Prozivka gradonačelnika Vedrana Neferovića

Nadstrešnica u Novom Selu
(FOTO: 034portal)

06.10.2016. | 034portal
Pregleda: 15855

Nakon našeg članka pod naslovom "Grad na putu izgradioautobusno stajalište" podigla se velika prašina u javnosti. Članak je, do sadadok pišemo ovaj, otvoren na portalu gotovo 23 tisuće puta, sakupio je neštoviše od 450 lajkova, 50 dijeljenja a facebook ga je prikazao 39 tisuća puta.

Isti dan, uvečer, nakon objave na svom facebook profilureagirao je gradonačelnik Vedran Neferović prozivajući nas za podmetanje laži ipredizborne radnje, pokušavajući opravdati ovakvu suludu odluku, čak nam je uime Grada poslao i e-mail na kojem odgovornost prebacuje na Mjesni odbor tekaže u koliko građani budu zahtijevali da će nadstrešnicu Grad i izmjestiti.





U nezadovoljstvu mještana Novog Sela, kako piše današnjetiskano izdanje 24sata, morala je skoro zbog svađe intervenirati i policija.




Veliki odaziv javnosti i komentari koji su uslijedili pokazateljsu da je ovakvo donijeta odluka o smještanju nadstrešnice na put bila pogrešnai to nam je bio cilj ukazati javnosti.

Prozivanje HDZ-ovog gradonačelnika Neferovića, ako je još uopće član te stranke, o tome da zbog predizborne godine plasiramo laži ovimputem ćemo ukratko nazvati "smiješnima". Naš doticaj sa vodećim političarimaovog područja je minoran, ili gotovo nikakav jer od nikoga ne primamo zapovjedikako treba izgledati naš članak, niti Ronka, niti Lucića ili Neferovića.

U službi smo građana i dalje ćemo ukazivati na nelogičnosti sustava i odgovornih osoba sustava sviđalo se to njima ili ne.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI