Demanti Komunalca Požega d.o.o.

Ilustracija
(FOTO: Lidija Galić)

28.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 10843

Na redakcijski mail stigao nam je demanti Komunalca d.o.o. Požega na tekst objavljen 26. rujna 2016. godine pod naslovom "Citroen i Komunalac se vole javno". Naime, u tom je tekstu kako kažu u dopisu izneseno niz netočnih informacija koje štete ugledu tvrtke Komunalac Požega d.o.o. Prenosimo demanti:

"Tvrtka Komunalac Požega d.o.o. u svom vlasništvu ima ukupno 29 vozila i radnih strojeva. Od toga su četiri marke Citroen. Nabavka vozila, kao i sve druge nabavke tvrtke Komunalac Požega d.o.o. podliježu Zakonu o javnoj nabavi i kupljeni su sukladno navedenom zakonu. Vozila marke Citroen opravdala su očekivanja, odnosno odgovarajući omjer cijene i kvalitete".

"Vezano za, kako navodite u tekstu, "vozila koja tako lijepo izgledaju dok se vozaju gradom u biserno bijeloj boji, od teretnih do malih kamiončića" moramo istaknuti da je njihova svrha prikupljanje otpada na području Požeštine, od kojih su neka sufinancirana sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.  Izuzetno smo ponosni što brigu o čistoći našeg grada i okolnih naselja možemo provoditi suvremenim vozilima koja su nam neophodna za odvojeno prikupljanje otpada na temelju zakonskih odredbi koje moramo ispoštovati" .


Vezano za netočnu tvrdnju oko autoprijevozničkih usluga, napominjemo da su one također predmet javnog natječaja, a netočna je tvrdnja da je Komunalac Požega d.o.o. zaposlio člana obitelji prijevoznika.


"Dio članka u kojem navodite da je "Komunalac čak dobio posao čišćenja nakon Olimpijskih igara u Riju ali kako se direktor boji letenja, a bez nadzora direktora ništa, posao propao" smatramo neprimjerenim te je napisan s ciljem kompromitiranja ne samo tvrtke već i direktora osobno".

"Napominjemo da ste u članku naveli krivo prezime direktora Komunalca Požega d.o.o te i funkciju koju je obnašao u Tekiji prije razdvajanja tvrtke na dva dijela. Naime, direktor Komunalca Požega d.o.o. je Anto Bekić, a prije ove funkcije bio je u Tekiji d.o.o. rukovoditelj Komunalnog sektora".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI