Kristijan Lovrić i Omladinac srušili Mladost u Čaglinu

Čaglin
(FOTO: Sportalo.hr)

27.09.2016. | 034 Portal/Sportalo.hr
Pregleda: 8193

Požeško slavonski drugoligaši odigrali su svoje 4. ovosezonsko kolo, a vodeća Mladost prvi puta je poražena. Pao je prošlosezonski prvoligaš na gostovanju u Čaglinu i to s vrlo uvjerljivih 3:0. Omladinac je odigrao sjajnu utakmicu, nisu dozvolili gostima da se razmašu i na krilima sjajnog Kristijana Lovrića došli su do svoje druge pobjede. Lovrić je jednom pogodio u prvom poluvremenu, a dva puta vrlo lijepo i u nastavku i svakako nosi epitet igrača utakmice, pa bez sumnje i kola.

Najuvjerljiviju pobjedu upisao je Dinamo iz Badljevine protiv Hrvatskog dragovoljca iz Brodskog Drenovca. Iako su gosti najavljivali borbu za naslov od toga već je sada jasno neće biti ništa, totalno su van forme  što je Dinamo iskoristio i slavio s velikih 5:1. Drugi Dinamo, onaj iz Rajsavca je pak krenuo iznenađujuće dobro, sada su na svom terenu odigrali 2:2 protiv Sulkovaca. Gostujuća momčad imala je priliku pobjedom se poravnati s vodećom Mladosti no nisu uspjeli i sada su dva boda iz Pavlovčana. Graničar iz Zagrađa na svom je travnjaku slavio mirnu 3:0 pobjedu protiv Croatije iz Donje Obriježi.




U 3. ŽNL Graničar iz Bučja odlično gura i njihove najave o pohodu na naslov prvaka i plasman u 2. ŽNL očito drže vodu, u 4. kolu Graničar je na svom terenu s 2:1 bio bolji od Parasana, a pogodak odluke zabio je u 89. minuti Marko Dukić.


izvor: wwww.sportalo.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI