Slavonija pregazila Višnjevac, napadačkom i atraktivnom igrom

NK Slavonija slavi pobjedu
(FOTO: 034Portal)

18.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 7391

Odigrana je utakmica petog kola 3. HNL-istok u kojoj je NK Slavonija ostvarila najuvjerljiviju pobjedu u sezoni. Jučer je na stadionu pokraj Orljave nastradao Višnjevac rezultatom 4:0.



Od početka utakmice, vidjelo se tko preuzima inicijativu. Igrači Slavonije pritisnuli su obranu gostiju što je urodilo plodom već u šestoj minuti kada Ivan Jakešević zabija za 1:0. Isti igrač na 2:0 povisuje u desetoj minuti. Pred kraj prvog poluvremena igra se malo smirila i kad se činilo da se rezultat do kraja prvog dijela neće mijenjati Renato Nović u 43. minuti povisuje na 3:0.





U drugom poluvremenu gosti se malo bude, ali na kratko. Slavonija opet preuzima inicijativu. Kruži se oko gostujućeg 16-erca i u 57. minuti Slavonija pogađa stativu. Napadačka igra urodila je plodom u 71. minuti kada konačnih 4:0 postavlja Ivan Smojvir.



- Pravili smo puno grešaka i nismo mogli povezati redove. Bilo je samo pitanje koliko ćemo golova primiti. Domaćin je zasluženo pobijedio i čestitam im na pobjedi - rekao je trener Višnjevca, Antonio Šarić.

- Ovo je zaslužena pobjeda. Od prve minute smo bili bolja momčad i dominirali, stvarali šanse i da smo pobijedili i većim rezultatom bilo bi zasluženo. Čestitam svojim igračima, a mom bivšem klubu Višnjevcu želim sve nabolje i da što prije izađu iz ove nezgodne situacije - rekao je trener Slavonije, Robert Špehar.




NK Slavija je poražena 2:0 od Oriolika u Oriovcu. Slavonija na tablici zauzima treće mjesto s deset bodova, a Slavija je jedanaesta.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI