Troškove puta i smještaja mažoretkinjama plaćaju roditelji

27.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12032

Požeške mažoretkinje, točnije njih 40, nastupit će krajem tjedna na Europskom prvenstvu u engleskom gradu Bathu. Prošle su godine Požežanke na EP-u, tada održanom u Španjolskoj, osvojile više ekipnih i pojedinačnih medalja, a ove se godine nadaju još boljem uspjehu.

- Idemo u Englesku pobijediti. Cijele godine pripremamo se za to natjecanje i ja vjerujem da ćemo uspjeti. Morale smo se prvo plasirati na državnom prvenstvu da bismo uopće dobile priliku ići u Englesku. Ondje ćemo biti jedna od pet ekipa iz Hrvatske - rekla je voditeljica Marina Mihelčić u razgovoru za 034portal.

Od ukupno stotinjak požeških mažoretkinja, najboljih 40 će predstavljati Požegu u Engleskoj. Danas kreću na put autobusima, a ovdje možete pogledati fotogaleriju sa sinoćnjeg treninga u sportskoj dvorani Sokol.



Lorena Jakobović, Adrijana Jurić i Ana Veočić osvojile su medalje na pojedinačnom natjecanju lani


Putovanje u Englesku i nazad, smještaj, hrana i sudjelovanje na natjecanju stajat će nešto manje od 4.000 kuna po osobi. Taj će trošak platiti roditelji djece koja sudjeluju.

- Mislim da to nije skupo, s obzirom da ćemo za tu cijenu moći razgledati i sve londonske znamenitosti. Provest ćemo u Londonu dva dana jer bilo bi šteta to ne vidjeti kada smo već u blizini. Kritičarima mogu samo reći da se u profesionalne sportaše uvijek mora ulagati i to roditelji dobro znaju - kazala je Mihelčić. Također, dvorana u zgradi Sokol nije dovoljno prostrana za njihove vježbe, a u Grabriku za njih više nema termina.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI