Ovog petka PLATINUM slavi svoj drugi rođendan

Platinum
(FOTO: Platinum)

25.08.2016. | Platinum
Pregleda: 8367

Prije nepune dvije godine Požega i okolica dobili su moderno uređeni klub u prostoru nekadašnje legendarne discotheque.  Discotheque THE BEST pretvorila se u nešto moderno, luksuzno, estetski dotjerano i spremno primiti nove generacije mladih i svih koji se tako osjećaju a željnih vrhunske zabave.



PLATINUM BAR & DISCOTHEQUE upravo to je i činila protekle dvije godine. Više od 300 odrađenih noćni, preko 120 službenih party-a raznih brandova, 2 dočeka nove godine za pamćenje, nekoliko koncerata popularnih pjevača i pjevačica, gostovanja vrhunskih hrvatskih dj-a i priča koja nastoji biti onakva kakvu su je najavili prije samog otvorenja - vrijednija od zlata.





Krajem studenog prošle godine svoju ugostiteljsku ponudu proširili su na caffe & lounge bar PLATINUM IN i posjetiteljima omogućili prostor za ugodno ispijanje kave te moderan klupski provod vikendom uz stranu glazbu. Kako nam je potvrdio menadžment PLATINUMA uskoro pokreću novu veliku poslovnu priču vezanu uz ugostiteljstvo a o čemu se točno radi posjetiteljima će otkriti uskoro.



Ovog petka 26. kolovoza pozivaju da im se pridružite na proslavi njihovog 2. rođendana uz hladnu zakusku, piće dobrodošlice i poznati tamburaški sastav POSEGANA! Isto tako pozivaju sve posjetitelje da budu dio povijesti i pridruže se snimanju još jednog video spota. Profesionalni video snimatelji tijekom noći bilježiti će kadrove i kreirati novi PLATINUM video spot.



Sve dodatne informacije vezane u PLATINUM bar & discotheque možete saznati na službenoj facebook stranici www.facebook.com/platinumpozega, a rezervacije stolova ili separea možete izvršiti na broj 091 556 1798 (Ivan) za svaki radni dan PLATINUM bar & discotheque.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI