Gradu Požegi odobrena sredstva za pomoćnike u nastavi

Jučerašnja konferencija za novinare
(FOTO: 034Portal)

23.08.2016. | Grad Požega
Pregleda: 4716

Nakon jučerašnje konferencije za novinare na kojoj su gradonačelnik Vedran Neferović i Marko Šostar, pročelnik Upravnog odjela za europske integracije najavili treću fazu projekta Petica za dvoje, danas je stigao i potvrdan odgovor nadležnog Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta kojime su Gradu Požegi odobrena sredstva za sufinanciranje.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, kao Posredničko tijelo 1. razine u postupku odabira projekata u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstva, Osiguravanje pomoćnika u nastavni i stručnih i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno – obrazovnim ustanovama, faza II., dodijelilo je Gradu Požegi 1.504.970,00 kuna, od čega 8%, odnosno 120.397,60 kuna sufinancira Grad Požega.

Podsjetimo, javni poziv za pomoćnike u nastavi objavljen je u petak, 19. kolovoza na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područni ured Požega te na oglasnoj ploči i web stranici Grada Požege i trajat će do 29. kolovoza.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI