Pogledajte spot za pjesmu ¨Naš svijet¨ mlade požeške pjevačie i pjesnikinje

Anamarija Mutić
(FOTO: Iz privatne kolekcije A.Mutić)

22.08.2016. | 034Portal
Pregleda: 13777

"Pjesma govori o iskrenoj ljubavi i očuvanju pozitivnog djetinjeg karaktera, razigranosti u zajedništvu. Reakcije ljudi su veoma pozitivne  i nadam se da će pjesma doprijeti do što većeg broja publike zbog pozitivne energije", rekla nam je autorica pjesme "Naš svijet", mlada Požežanka. Anamarija Mutić.



Širenje pozitivne energije glavni je cilj ovog projekta. Samo snimanje spota za pjesmu, kaže trajalo je jedan dan, a kadrovi su na poznatim Požeškim lokacijama poput trga Matka Peića i parka Stari Grad, te u Završju.


- U spotu je sudjelovala Anabela Sulić kao glumac, snimatelj i režiser, Borna i Saša Mutić kao glumci te Ivan Sarić kao glumac i tekstopisac pjesme, zajedno samnom kao glumcem, vokalom, tekstopiscem i autorom glazbe. Za aranžman pjesme zaslužan je Zvonimir Klinčić - rekla nam je Anamarija.


Anamarija planira snimiti još puno pjesama, jedna je već u pripremi, a radi i na drugoj zbirci poezije. Već smo pisali izvrsnim uspjesima njezine poezije, nadamo se da će i vokalni biti takvi.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI