Stranka rada i solidarnosti ¨BM 365¨ i u Kaptolu

Zvonko Havrda i Ivica Nikolić
(FOTO: 034portal)

14.08.2016. | 034portal
Pregleda: 12359

Osnovana je još jedna organizacijaBandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti u našoj županiji.Danas je održana skupština stranke u Kaptolu na kojoj je zapredsjednika izabran Zvonko Havrda, za potpredsjednike su izabraniDražen Tadijanović i Vlado Blahut dok su članovi predsjedništvaMirko Dragulić i Vinko Ivanović. Članovi općinskog odbora su LukaTadijanović i Filip Juranović.

Osnivačkoj skupštini su se odazvalipredsjednik požeške organizacije Ivan Vlahović, županijskipovjerenik i predsjednik kutjevačke organizacije Ivica Nikolić tegosti iz Brodsko-posavske županije, predsjednik Brodske organizacijei nositelj liste Petar Bašić te povjerenik Josip Vidović.




Novoizabrani predsjednik Zvonko Havrdaje okupljenima poručio kako je bio jedan od osnivača OpćineKaptol i bivši općinski vijećnik, te da dugo vremena pokušavajunešto napraviti u općini. Za posao je, kaže, spreman i nikad munije bilo teško raditi ali se povukao jer stvari nisu štimale.




Sad imamo priliku konačno učinitinešto na bolje. Ovo su bogati krajevi i mora se stati na krajodlasku mladih sa ovog područja. – rekao je novoizabranipredsjednik Zvonko Havrda.

Prisutne je pozdravio i nositelj listeza petu izbornu jedinicu Petar Bašić koji je zaželio puno uspjehau radu novoosnovanoj organizaciji te ukratko predstavio program kojimse planira predstaviti na izborima.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI