Za sabor predloženi Vlahović i Nikolić

BM 365
(FOTO: SB online)

05.08.2016. | 034 PORTAL/SB ONLINE
Pregleda: 11971

Koalicija rada i solidarnosti održala je danas u Selni pokraj Slavonskog Broda radni sastanak koordinacije za V. izbornu jedinicu (Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Vukovarsko-srijemska županija).

Predsjednici ogranaka i povjerenici Stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti dogovorili su strategiju i tehničku izvedbu predizborne kampanje te prošli kroz točke predizbornog programa koji će ponuditi biračima na prijevremenim izborima za Sabor koji će biti održani 11. rujna 2016.

Također, vodstvu stranke i koalicijskim partnerima predložena su imena i poredak na listi kandidata, pa je predloženo da nositelj liste i prvi na listi bude iz Brodsko-posavske županije, zatim predstavnik Požeško-slavonske te Vukovarsko-srijemske županije, kako bi se osigurala ravopravna zastupljenost svih članova stranke, a u konačnici i predstavilo vrlo konkretan program razvojnih projekata za koje će se zalagati u Saboru svim stanovnicima ove najnerazvijenije izborne jedinice.


Imena koja su predložena: poput slavonskobrodskog povjesničara Petra Bašića, donedavnog gradonačelnika Kutjeva Ivice Nikolića, požeškog poduzetnika Ivana Vlahovića, liječnice Mirjane Semenić Rutko iz Vukovara, poduzetnika Josipa Vidovića iz Slavonskog Šamca i drugih desetak kandidata, koja će se još usuglasiti i s koalicijskim partnerima, jamče vrlo ozbiljnu kampanju i zapažen rezultat.


Podsjetimo još da su koalicijski partneri u Koaliciji rada i solidarnosti, uz stranku Milana Bandića koji je i kandidat za premijera, još i Blok umirovljenici zajedno, te Novi val i Narodna stranka - reformisti Ljube Jurčića i Radimira Čačića koji su iznimno jaki kandidati za zamjenike premijera Republike Hrvatske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI