Imanje SCHON BLICK - vjenčanja i eventi

Imanje iz zraka
(FOTO: Schon Blick)

06.07.2016. | Schon blick
Pregleda: 21531

Restoran i prenoćište SCHON BLICK stradicijom dugom 27 godina, osim restorana i prenoćišta u  bungalovima uz jezerce svojim gostima sadanudi nešto novo.

Samo 10-tak minuta vožnje od Požege, usklopu imanja Schon blick u Vetovu otvorena je dvorana za vjenčanja, krstitke,pričesti, krizme, momačke, djevojačke i ostale proslave. Imanje Schon blick jemjesto koje postavlja nove standarde proslava koje se događaju samo jednom uvašem životu i nikako ne smiju biti prepuštene slučaju.







Ako želite da vaševjenčanje bude dan iz snova, posebno, romantično i nezaboravno, onda je Schonblick idealno mjesto koje ćeispuniti sva vaša očekivanja. Schonblick nudi vam mogućnost cateringa, organizacije vaše djevojačke i momačkevečeri, predsvadbeni domjenak (doček gostiju), a vjenčanja i evente organiziratće za vas gdje god poželite, na otvorenom ili zatvorenom prostoru i lokacijikoju izaberete.

U ljetnim mjesecima sala je poluotvorena spogledom na prekrasnu prirodu. Sala za svečanosti prima do 200 gostiju, a popotrebi prostor se može smanjiti te tako nastaje intimnija i manja sala. Salaje uređena s naglaskom na bijele i nježne tonove s okruglim stolovima za sveuzvanike. Gosti mogu uživati i na terasi pod zvjezdanim nebom ljetnenoći.





Iskusnitim pobrinut će se za organizaciju jednog od najvažnijih dana u vašem životu,za vrhunsku hranu i piće, uslužnu i profesionalnu poslugu. U neposrednojblizini nalazi se i bungalov uz jezerce za mladence kako bi svoju bračnu noćproveli što romantičnije, a i dodatni bungalovi u koje možete smjestiti svojegoste.

Kako to i priliči pravom iznenađenju, mnoge bitnesitnice ne žele otkriti već vas pozivaju da putem kontakt forme rezervirate vašdolazak i sami se uvjerite u mogućnosti koje za vas može osigurati Schonblick.

RestoranSchon blick na Facebooku


Restoran i prenoćišteSchön blick d.o.o.
Zagrebačka 18, Vetovo
Mob:098/484-850
Kontakt osoba: Anita Miličević



























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI