Osniva se Stranka rada i solidarnosti u Požegi

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić
(FOTO: FB - BM 365)

01.07.2016. | Andrija Jaruzalo
Pregleda: 11632

Kako smo do sada već pisali pod naslovom "Bandić osnovaoorganizaciju u Osijeku, hoće li i u Požegi", priča je dobila nastavak. Nafacebook stranicama Stranke rada i solidarnosti najavljeno je osnivanjestranačke organizacije u Požegi za 7. srpanj, dakle sljedeći tjedan u četvrtak.

Osim Požege u sljedeća će tri tjedna ta stranka dobitiorganizacije u još pet gradova i jednoj općini i to u Rijeci, Sisku, Oroslavju,Drnišu, Orahovici i općini Mače.

Do sada je Bandić sklopio sporazum i sa splitskimgradonačelnikom Ivom Baldasarom te osnovao popriličan broj organizacija u RH izčega se da zaključiti da stranka upravlja sa dva najveća grada u državi, Zagrebomi Splitom, što nikako nije za podcijeniti.


Bandić se kroz svoj rad svrstao u centar i pod geslom "Idemodelati", odmakao od ideoloških ratova (partizana i ustaša), uvažavajući radnikai solidarnost prema onima koji ne mogu živjeti od svoga rada.


Iako ga neki nazivaju "Kraljem fontana", uspio je Zagrebsmjestiti uz bok poznatim europskim središnjicama, a po svemu sudeći još uvijekmu se ne nadzire protukandidat koji bi mogao ugroziti njegovo mjesto gradonačelnikagrada Zagreba.

Tko će u Požegi voditi stranku i koliko će pojava nove strankepomrsiti račune političkim opcijama koje djeluju u našem podneblju, ostaje davidimo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI