Za lom ključne kosti dobio 49,50 kn

Judo klub Kutjevo
(FOTO: Judo klub Kutjevo)

19.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 16316

Školska godina je završila i otpočeli su praznici kojiuvijek brzo projure, i onda kreće sve iz početka, kupovina knjiga, pribora, torbi, odjeće i obuće školaraca te naravno uplata premije osiguranja djeteta od nesretnog događaja.

U redakciju nam se javila Marija Šapina iz Migalovaca kraj Čaglina, majka djeteta koje je imalo nesretan događaj na natjecanju u kojem je polomilo ključnu kost.

- Radilo se o natjecanju iz juda u izvannastavnim aktivnostima, a po ozljedi je dijete nekoliko dana izostalo iz škole. Zbog ozljede nije mogao pisati, pohađati nastavu iz tjelesnog odgoja do kraja školske godine niti nositi školsku torbu, te sam ga dva tjedna morala voziti u školu i dolaziti po njega - rekla nam je nezadovoljna majka.


Nakon što je obitelj osiguravajućoj kući podnijela zahtjev za odštetu sa priloženom medicinskom dokumentacijom, po odgovoru je uslijediošok. U odgovoru na zahtjev je stajalo da im je odobren iznos odštete od 49,50 kuna.




Obitelj navodi kako im novac od odštete nije prioritet alismatraju da nas osiguranja na "pošten" način lažu i kradu. Što vi mislite?


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI