Bandić osnovao organizaciju u Osijeku, hoće li i u Požegi?

BM 365
(FOTO: FB - Bandić Milan 365)

07.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 11735

Jučer je javnosti predstavljena novoosnovana Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti u Osijeku!

Za predsjednika ove organizacije u Slavoniji izabran je Branko Bogdanović. Podršku ovom osnivanju dali su i sam predsjednik stranke Milan Bandić, potpredsjednica strankeprof. Ana Stavljenić Rukavina, glavni tajnik stranke Nenad Predovan, te predsjednici i članstvo do sada već, mogli bi smo reći, mnogih organizacija na području Repubike Hrvatske.

Doznajemo da se o osnutku Stranke rada i solidarnosti "BM 365" počelo intenzivno govoriti i u Požegi. Za sada postoji imenovani povjerenik, koji pokušava okupiti što kvalitetnije ljude u stranku.


Kako doznajemo, radi se gospodinu Stipi Barukčiću, dugogodišnjem predsjedniku obrtničke komore Požeško-slavonske županije, koji je u dva mandata obavljao i funkciju predsjednika Odbora za strukovono obrazovanje Hrvatske obrtničke komore.



- Naš budući rad i djelovanje počivati će prema samom nazivu, dakle Stranka rada i solidarnosti. Zagovaramo rad i solidarnost a ne politička prepucavanja i podmetanja, mislimo da je svima toga preko glave. - kratko je poručio Stipo.

Stranka rada i solidarnosti za sada u saboru broji šest saborskih mandata a predsjednik je gradonačelnikZagreba, Milan Bandić.

Kako će na pojavu nove stranke u našem podneblju reagirati građani a kako ostale političke opcije, ostaje nam da kroz vrijeme vidimo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI