Pleternica će i ove godine za LIDAS biti puna manifestacijama i događajima

Plakat-LIDAS u Pleternici
(FOTO: Mladen Mirković)

07.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 11128

Lipanj je krenuo, a Lipanj u Pleternici obiluje mnoštvom manifestacija koje su okrunite pod zajedničkim naslovom "LIDAS" Lipanjski dani amaterskog stvaralaštva.

"Lidas" će i ove godine biti pun zanimljivih događanja za sve generacije i posjetitelje.

Od 11. i 12. lipnja, kreću Cvjetići glazbe, dječji tamburaški festival koji je prvi i jedini u Hrvatskoj, s tim da će 12.lipnja koncert održati klapa Kampanel. Petak 17.lipanj je tradicionalna Fišijada, u subotu će zaljubljenici u nogomet moći pogledati utakmicu između NK Dinamo Zagreb i NK Slavija Pleternica. U nedjelju je smotra folklora "LIDAS".Posljednji vikend "LIDAS-a" je ispunjen je tradicionalno s međunarodnim konjičkim turnir koji će trajati tri dana.






Jedna od zanimljivih informacija je da smo prije desetak dana primi prijavu vozača iz Čilea. Hrvatska i Pleternica su prepoznati kao konjički turnir. To nam pokazuje i prošlogodišnja prijava vozača i Sjedinjenih Američkih država, a ove godine spomenuti vozač iz Čilea. Našem pozivu će se odazvati i veleposlanik Čilea u Republici Hrvatskoj. - kaže gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić

Novost od ove godine je natjecanje mjesnih odbora pod nazivom "Puzla" koje će se održati na Fišijadi 17.lipnja.2016. Nakon natjecanja svi prisutni će moći gledati utakmicu naše nogometne reprezentacije na velikom video zidu.

Svi zainteresirani neka dođu u Pleternicu, kako bi ovaj lipanj uz razne pripremite manifestacije i igre uveličali i dobro se zabavili.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI