Prijeti li Karamarko državnim udarom?

Karamarko
(FOTO: Lidija Galić)

03.06.2016. | 034portal
Pregleda: 10757

Nakon višetjedne afere u koju je umočen sam šef HDZ-a Tomislav Karamarko sa svojom suprugom te pokazivanja mišića i prezentacije jedinstva na XVII. Saborustranke, žurnog otkazivanja sjednice Vlade i odlaska premijera Oreškovića u SOA-u, bilo je očito da se nešto gadno kuha.

Sam premijer Orešković pozvao jeKaramarka da odstupi na što mu je Karamarko u prisustvu HDZ-ovih ministara u Vladi RH poručio da nema njihovo povjerenje, što defakto znači da premijer bez ministara nema vladu.

Što se krije iza Oreškovićevogposjeta SOA-i? Nadamo se da ćemo uskoro doznati jer bi to svakako rasvijetlilo mnoga nagađanja.


Iz Karamarkovoga obraćanja javnosti da se naslutiti da HDZ neće tako lako u oporbene klupe i da će cjelokupna priča dobiti, po hrvatske građane, očigledno pogubannastavak. 2016. godina je godina koja je, svima jasno, politički izgubljena, pitanje: Koliko ćemo dugo gubiti još?



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI