Tim osvježenje pobjednik lige; BSK iz Buka osigurao opstanak

Utakmica Mladost-Pavlovci
(FOTO: Mladen Mirković)

31.05.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 9803

Odigrano je zadnje kolo 1. nogometne lige Požeško slavonske županije. U međusobnom dvoboju domaćin NK Mladost iz Pavlovaca i NK BSK iz Buka odlučivali o opstanku u 1.ŽNL.

Igralo se pred stotinjak zaljubljenika u nogomet. Gosti su rezultatom 0:2 svladali domaćine i tako osigurali ostanak u prvoj ligi.








Trener NK Mladosti Marko Čiček čestitao je protivniku na pobjedi, zaželio daljnju sreću u prvoj županijskoj ligi, a svojim igračima čestitao na borbi.
-  Izgleda da mladost ekipe nije bila dovoljna da bi parirali gostima. Suđenje ne bih komentirao - rekao nam je kratko.

Trener Buka zadovoljan je rezultatom, pohvalio je igrače jer su ostavili srce na terenu, a domaćinu je čestitao na fer i korektnoj igri.



Paralelno s ovom uzbudljivom utakmicom u Mihaljevcima se igrao derbi između NK Croatije i NK Sloge gdje su domaćini pobijedili rezultatom 2:1.

Trener Sloge Bernard Raguž čestitao je domaćinu na pobjedi u utakmici koja je za njih bila više revijalna i u kojoj se nakon šest godina igranja za Slogu oprostio legendarni kapetan Davor Kaurić.






Utakmica je bila interesantna i korektna, vrijeme je bilo dosta teško za igrati, ali momčadi su uz stotinjak gledatelja uspjeli pružiti lijepu partiju nogometa punu sjajnih poteza.






Trener Mihaljevčana Željko Mitrović čestitao je svojoj ekipi na borbenosti, pobjedi i ostvarenom rezultatu na kraju sezone, a Trenkovčanima zaželio sve najbolje do sljedeće sezone.

Prvak 1. Županijske nogometne lige je Tim osvježenje iz Kuzmice.



Pogledajte fotogaleriju nogometnog vikenda 1. ŽNL.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI