Svi požeški maturanti okupljaju se na livadi pored gradskog parka

1. Norijada u oorganizaciji udruge PUMA
(FOTO: Anđelko Banović)

15.05.2016. | V.B.
Pregleda: 11839

Savjet mladih Grada Požege u suradnji s Požeškom udrugom mladih aktivista (PUMA) organizira zajedničku proslavu posljednjeg dana srednjih škola u Požegi.



- Ovogodišnja norijada održat će se na livadi preko puta starog autobusnog kolodvora (kod biste Nikole Tesle).  Okupljanje svih škola bit će 17.5.2016. (utorak) u 12:30 sati, nakon čega će ih pozdraviti gradonačelnik, a program će trajati do 19 sati. Nakon zabave u parku maturanti se sele u Platinum. Organizirali smo zabavni program s dva DJ-a koji će puštati raznoliku glazbu, uz razne igre i izbor najbolje maturantske majice. Za red i mir bit će angažirani zaštitari uz nadzor policije koja će biti raspoređena na više lokacija. Maturantima će biti zabranjen unos staklene ambalaže na livadu - najavio je drugu požešku norijadu predsjednik Savjeta mladih Grada Požege i Marijan Crnjac.









Dodaje da je prošlogodišnja norijada bila pun pogodak, a da je želja svih okupljanje mladih u pozitivnom ozračju. Pokrovitelj norijade je Grad Požega.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI