Pokrenuta internetska peticija za otvaranje azila u Požegi, do sada ju potpisala 561 osoba

Pas
(FOTO: Čitateljica)

16.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6244

Internet kao medij pruža najveću mogućnost pojedincu da pošalje poruku, bilo da se radi o društvenim mrežama ili osobnim blogovima. Tako je nedavno pokrenuta internetska peticija za otvaranje azila za napuštene životinje u Požegi. Do sada je svoj potpis dala 561 osoba.

Iako se o azilu priča već godinama, niti jedna inicijativa do sada nije otišla dalje od ideje. Očito je i to prevelik investicijski zalogaj za skromni gradski proračun koji veće investicije može podnijeti jedino uz kreditno zaduženje.

Kako piše u mnogobrojnim komentarima ispod članka, volonteri udruge Sirius ne mogu brinuti o svim napuštenim životinjama.


"Podržite nas u humanoj namjeri da sklonimo napuštene životinje s ulice. Pružimo im život kakav zaslužuje svako biće. Oni nemaju pravo glasa, već ovise o nama. Pomozimo im!", piše u tekstu peticije.




Želite li se i vi pridružiti inicijativi za otvaranje azila u Požegi i potpisati online peticiju to možete učiniti ovdje. Možda baš ova inicijativa nešto pomakne i odgovorni počnu razmišljati o napuštenim životinjama i azilu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI