Restoran Tomislav: Do večere i pića za dvoje za samo 70 kuna

Restor4an Tomislav u Požegi
(FOTO: Restoran Tomislav)

03.03.2016. | Restoran Tomislav
Pregleda: 20692

Restoran Tomislav u Požegi u ulici Vjekoslava Babukića 25, pored Glazbene škole, u svojoj ponudi ima svakodnevne menije već od 25 kuna, a petkom i subotom posebno za vas nudimo večeru za dvoje uključujući i cugu po vašem izboru za samo 70 kuna.



U gotovo samom centru grada možete uživati u vrhunskim iskušanim specijalitetima spremljenih od svakodnevno svježih namirnica. Restoran se sastoji od dva dijela, samog restorana i lounge bara te ljeti još dvije terase a ulaz je omogućen s dvije strane, one iz Vjekoslava Babukića pored Glazbene škole te iz Ulice Republike Hrvatske pored glavne Pošte.







Restoran dakako nudi i a la carte jela s roštilja te veliki izbor pizza, fast food po najpovoljnijim cijenama u gradu (hamburger 11 kn), a vrši se i usluga cateringa svim pravnim i fizičkim osobama na broj: 098/991 8313



Prostor sale restorana idealan je za proslave od godišnjica, domjenaka, pričesti, krstitki, maturalnih zabava te ostalih proslava uključujući i poslovne sastanke i ručke. Svakako toplo preporučujemo svima koji nas još nisu da nas posjete i uživaju u ugodnom ambijentu, opuštenoj atmosferi te ukusnim jelima i pićima.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI