Riješen problem kreveta starije i nemoćne gospođe: Napokon mogu normalno spavati

Ivanka Mioljević
(FOTO: Tomislav Milanović)

23.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 14422

Pisali smo o 63-godišnjoj gospođi Ivanki Mioljević koja živi u teškim uvjetima i tim putem se obratila za pomoć oko sanacije tadašnjeg kreveta na kojem nije mogla spavati. Zahvaljujući ljudima dobre volje, Gradu Požegi i Domu za starije i nemoćne gospođa je na korištenje dobila suvremeni medicinski krevet.



- Napokon mogu spavati normalno. Zahvalila bi gradonačelniku, Domu za starije i nemoćne u Požegi, susjedima Igoru i Danijelu i svim ljudima dobre volje. Postoje ljudi koji žele pomoći. Zahvalna sam na pomoći i ovo mi je jako bitno za zdravlje. Mačku Mikiju, ljubimcu mog pokojnog supruga također je ljepše na ovom krevetu – rekla nam je Ivanka Mioljević.


- Kad smo vidjeli članak na 034 portalu da gospođi Ivanki treba pomoć, susjed Danijel Ciganović i ja reagirali smo prema institucijama Grada Požege, gdje je uz pomoć gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika riješen medicinski krevet. Tu nam je u susret izašao Dom za stare i nemoćne osobe u Požegi koji je krevet dao gospođi Ivanki na korištenje dokle god joj bude potreban – rekao je Ivankin susjed Igor Krizmanić.




Naglasio je da su u Gradu Požegi inicirali da se preko programa socijalne pomoći gospođi plate režije, a organizirali su i krečenje stana oko Uskrsa.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI