Online servis¨Papaj.hr¨ u Požegi: S nekoliko klikova mišem do omiljene hrane

Zoran Irak
(FOTO: Tomislav Milanović)

03.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 13474

"I sam često naručujem pa sam primijetio da je problem naći više informacija o lokalima i njihovim jelovnicima online. Želio sam da naručivanje postane jednostavnije, brže i lakše. Web servis Papaj.hr u tome i uspijeva jer sada u Požegi imate priliku naručiti dostavu hrane ili rezervirati stol uz nekoliko klikova na vašim računalima, tabletima ili mobitelima.", rekao je mladi poduzetnik, jedan od osnivača web servisa "Papaj.hr", Požežanin Zoran Irak.



Na web stranici Papaj.hr od 1. veljače možete naručiti jela iz Pizza lounge bara Bolte, Pizzerije Mama Mia, Fast fooda Papalica, restorana Stari grad i pečenjarnice Dami, a uskoro i drugih restorana i pizzerija.


Već u prvih 24 sata Požežani su prepoznali praktičnost ove web stranice, jer već ima preko 50 aktivnih korisnika. Aplikacija je besplatna, a registracija brza i jednostavna. Korisnik može sačuvati više adresa za dostavu, koje kasnije može izabrati po volji. Uz to možete prednarudžbom odabrati točno određeno vrijeme u koje će vam jelo biti isporučeno.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI