U izradi monografija o 123. brigadi: Ustupite nam fotografije kako bismo ih sačuvali od zaborava

123. brigada
(FOTO: dogodilose.com)

01.02.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 9183

Na inicijativu Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, podružnica Požeško-slavonske županije, u pripremi je monografija o 123. požeškoj brigadi Hrvatske vojske, u povodu 25. obljetnice osnutka brigade.

- Želja nam je tako ovjekovječiti i sačuvati od zaborava Domovinski rat te izniman doprinos 123. brigade u oslobađanju ne samo Požeštine, već i cijele Hrvatske - rekao nam je Krešimir Pavelić, zamjenik predsjednika UDVDR Požeško-slavonske županije.

Poziva ujedno sve hrvatske branitelje i sudionike Domovinskog rata koji imaju fotografije i video zapise iz Domovinskog rata s područja Požeštine, odnosno bojišta zapadne Slavonije, da ih ustupe za izradu monografije o Domovinskom ratu u Požeštini.


Fotografije će, pojašnjava, skenirati, a video zapise presnimiti.
 
- Ako posjedujete spomenute materijale molimo Vas da ih dostavite u naš ured koji se nalazi u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva 13, radnim danom od 8 do 13 sati - poručuje Pavelić.


 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI