Učenice i nastavnice darovale kosu bolesnima: ¨Nadam se da će moja kosa nekog usrećiti¨

Ivana Pavliček
(FOTO: Anđelko Banović)

15.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 16449

"Drago mi je što sudjelujem u ovoj akciji i darujem kosu. Lijepo je nekome pomoći i olakšati život. Ne idem često kod frizera i danas će mi skratiti kosu za 20 centimetara. Nadam se da će dijete koje dobije periku na kojoj je moja kosa biti sretno", rekla nam je Ivana Pavliček, učenica sedmog razreda OŠ Vilima Korajca iz Kaptola u akciji prikupljanja kose za djecu oboljelu od malignih i autoimunih bolesti.




Prva djevojčica u Hrvatskoj koja je dobila besplatnu periku od prave kose zahvaljujući akciji "Kosa ljubavi" je 13-godišnja Marta iz Osijeka. Kako kaže inicijatorica akcije u Kaptolu, učiteljica Dora Fazinić, ta lijepa priča potakla ih je na ovu akciju


- Marta je zahvaljujući udruzi "Kosa ljubavi" i mnogim hrabrim djevojčicama i dječacima dobila besplatno periku koja je jako skupa. Mi u našoj školi imamo mnoge hrabre djevojčice i neke hrabre nastavnice i mame koje su se pridružile ovoj akciji. Želimo pomoći što više djece u ovoj hvalevrijednoj akciji – pojasnila je Dora Fazinić.





- Ovakve stvari su izuzetno dobre,  pogotovo u blagdansko vrijeme. Ovo je mali doprinos dječici oboljeloj od malignih bolesti. Djeca su oduševljena što će dio svoje kose dati za izradu perike, a i meni osobno je drago da mogu pomoći nekome – dodala je učiteljica Jasminka Grgić koja je probila led u darivanju kose i prva sjela za improvizirani frizerski stol.




Pogledajte fotogaleriju darivanja kose u OŠ Vilima Korajca u Kaptolu



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI