Čeka se američki novac: ¨Ja se nadam da će radovi početi u siječnju¨

Rudolf Radiković najavljuje da će radovi krenuti u srpnju
(FOTO: Lidija Galić)

09.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 8374

Pune dvije godine prošlo je od najave, a još ništa od Zlatnih termi u Velikoj. Iako je predstavnik investitora Rudolf Radiković u nekoliko navrata najavljivao početak radova "za dva tri mjeseca", oni još nisu počeli. Umjesto hrvatskim ilieuropskim novcem gradit će se, tvrdi Radiković, američkimdolarima.

- Zlatne terme sufinancirat će američki fond. Riječ je o iznosu od 11 milijuna eura. Radimo završne analize i ja se duboko nadam da ćemo sljedeće godine početi graditi. Dobili smo pismo namjere, radimo završne analize i vjerujem da je to to. To je američki fond, izgubili smo godinu danas našim fondovima i HBOR-om, ali kad pogledam ne znam. Išli smo na drugu varijantu. Definitivno očekujemo da ćemo u siječnju imati papire da smo dobili sredstva i početi s radovima – rekao je predstavnik investitora Zlatnih termi u Velikoj, Rudolf Radiković.







Od veličkih bazena do tada nampreostaju jedino putokazi koji podsjećaju na njih.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI