Uz sjenicu na Sajmištu napravit će igralište i rasvjetu

Sjenica na Sajmištu
(FOTO: Lidija Galić)

01.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 11466

Zaklada Slagalica odobrila je Požeškoj udruzi mladih aktivista (PUMA) novac za uređenje dječjeg igrališta na Sajmištu uz postojeću sjenicu uz Veličanku koju su također izgradili novcem iz Slagalice.

- Odobreno nam je 13 tisuća kuna za projekt "Prostor za odmor i igru". Ovim ćemo novcem izgraditi dječje igralište te postaviti solarnu ćeliju na sjenici. Pomoću nje osvjetljavat će se sjenica, ali najvjerojatnije i buduće dječje igralište - rekao nam je Marijan Crnjac, predsjednik udruge PUMA.

Kaže da time na Sajmištu žele osigurati prostor za druženje starijih osoba, ali i za djecu. Uz 13 tisuća kuna iz Slagalice, dvije tisuće kuna osigurat će i Grad Požega.


- Radovi će početi na proljeće i trebali bi biti završeni do kraja lipnja. Ovo je već drugi projekt koji nam je odobren i sretni smo što su prepoznali naš doprinos zajednici - dodao je Crnjac.


Osim PUMA novac su dobili još i pleternički Čoraci za projekt Putovima madam Cliquot i OŠ Zdenka Turkovića iz Kutjeva za projekt Malo srce, velika akcija.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI