Počela je: Prijavi se za nagradnu igru 034portala i osvoji vrijedne Apple nagrade - Iphone, Ipod i Iwatch

Nagrade
(FOTO: 034portal)

23.11.2015. | 034portal
Pregleda: 12441

Kao što smo najavljivali 034portal za svoje čitatelje organizira vrijednu nagradnu igru. Do 30.11.2015. svi koji ispune obrazac za prijavu sudjelovanja u nagradnoj igri 034portala mogu osvojiti Apple proizvode. Najsretnija čitateljica ili čitatelj osvojit će Iphone 6S 64GB Space Gray u vrijednosti 6.441,07 kuna, druga nagrada je Ipad Mini4 Wi-fi 64GB Silver u vrijednosti 3.709,88 kuna, a treća Apple Watch 42mm White Sport u vrijednosti 3.406,41 kuna.

Pravo sudjelovanja imaju svi stariji od 12 godina. U obrazac za prijavu unosi se ime i prezime, puna adresa s poštanskim brojem i mjestom stanovanja, telefon i e-mail adresa. Podaci se spremanju u bazu podataka. Nakon uspješne prijave na upisani e-mail stići će potvrda za sudjelovanje u nagradnoj igri s rednim brojem prijave. Potvrdni e-mail na upisanu e-mail adresu stići će vam u roku od 24 sata. Dobitnici nagrada izvlačit će se 2.12.2015. nakon čega će biti obaviješteni o dobitku.

Prijavite se za nagradnu igru 034portala na ovom linku.


Svaki sudionik (jedna e-mail adresa) može ispuniti samo jednu prijavu sa svojim podacima. Ukoliko sudionik popuni više prijava s istim podacima dolazi do diskvalifikacije i sveukupna prijava se smatra nevažećom. S jedne IP adrese moguće je napraviti do 10 zasebnih prijava sudionika, svaka sljedeća prijava smatrat će se nevažećom.







Pročitajte pravila nagradne igre.

KLASA: UP/I-460-02/15-01/672
URBROJ: 513-07-21-01/15-3
Zagreb, 16. studeni 2015.

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) Medijsko informativni centar d.o.o iz Požege, Industrijska 30 donosi sljedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
"034portal nagrađuje svoje čitatelje"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "034portal nagrađuje svoje čitatelje” je društvo s ograničenom odgovornošću Medijsko informativni centar iz Požege, Industrijska 30, OIB: 14740846376. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe portala te nagrađivanja vjernosti čitatelja, a ovim pravilima uređuje se način i uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri, način izvlačenja dobitnika nagrade, rokove za ostvarivanje prava na nagradu i druga pitanja važna za priređivanje nagradne igre i sudjelovanje u njoj.

Članak 2.
Nagradna igra održava se na portalu www.034portal.hr, u razdoblju od 23.11.2015 do 30.11.2015. sa završetkom u 20:00 sati i ima samo jedno kolo.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija biti će objavljena u javnom glasilu.

Članak 4.
Pravo sudjelovanja imaju svi građani od 12 godina starosti koji u razdoblju od 23.11. s početkom u 8:00 sati do

30.11.2015. zaključno sa 20:00 sati ispune obrazac za prijavu sudjelovanja u nagradnoj igri dostupan na www.034portal.hr.

U prijavni obrazac je potrebno upisati slijedeće podatke: ime i prezime, adresu, telefon i e-mail. Nakon uspješno popunjene prijave sudionicima se automatski šalje e-mail potvrda za sudjelovanje u nagradnoj igri s njihovim rednim brojem

prijave. Sve uspješno pristigle prijave do naznačenog datuma završetka spremit će se u bazu podataka s rednim brojem prijave i popunjenim podacima.

Članak 6.
Svaki sudionik (jedna e-mail adresa) može ispuniti točno jednu prijavu sa svojim podacima. Ukoliko sudionik popuni više prijava sa istim podacima dolazi do diskvalifikacije i sveukupna prijava se smatra nevažećom. S jedne IP adrese moguće je
napraviti do 10 zasebnih prijava sudionika, svaka sljedeća prijava smatrat će se nevažećom.

Članak 7.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 8.
Fond nagrada sastoji se od:
1. Iphone 6S 64GB Space Gray u vrijednosti:                   6441,07 kuna
2. Ipad Mini4 Wi-fi 64GB Silver računalo u vrijednosti:         3709,88 kuna           
3. Apple Watch 42mm White Sport u vrijednosti:                  3406,41 kuna
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 13.577,36 kuna s PDV-om
Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 9.
Javno izvlačenje nagrada održat će se u krčmi "Zlatnom lug" na adresi, Donji Emovci 28a, Požega dana 2.12.2015. godine s početkom u 15:00 sati. Nagrade će biti izvučene putem rednih brojeva svih pristiglih prijava. Priređivač će pripremiti listu sa svim prijavljenim sudionicima nagradne igre te ovisno o točnom broju uspješnih prijava izradit će se nagradne kutije u koje će označavati tisućicu, deseticu, stoticu i jedinicu znamenke.

Svaki redni broj prijave se može prikazati rasponom znamenaka 0-9. Ovisno o broju konačnih važećih prijava prva ili prve kutije će sadržavati brojeve tisućice, druga desetice, treća stotice, i četvrta jedinice znamenke.
Prvo se izvlači se broj iz kutije tisućice, potom stotice, desetice i jedinice te se zajednički tvori konačan broj. Ovakvo izvlačenje ponavlja se (3) tri puta. Prvo se izvlači dobitnik treće vrijednosne nagrade, nakon toga druge vrijednosne nagrade te prve vrijednosne nagrade.

U slučaju da izvučeni redni broj prijave ne sadrži sve podatke iz članka 4. ovih pravila ili nerazumljive podatke o sudionicima nagradne igre smatrati će se nevažećima i biti će izvučen drugi.

Ispravnost izvlačenje nadgledat će tročlana komisija koju imenuje priređivač natječaja. O toku izvlačenja vodi se zapisnik.

Članak 10.
Imena dobitnika biti će objavljena na www.034portal.hr  u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja, te na facebook stranici "034portal.hr". Dobitnici nagrada biti će telefonski i pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Članak 11.
Dobitnici svoje nagrade mogu podići u sjedištu"034portal.hr” u Požegi, Miroslava Kraljevića 7 u roku od 30 dana od objavljivanja rezultata na portalu www.034portal.hr  uz predočenje osobne iskaznice, odnosno ukoliko je dobitnik
maloljetan osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika. Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisati će potvrdu o preuzimanju nagrade.
Ako dobitnik nagradu ne podigne u roku 30 dana od objavljivanja rezultata, priređivač nagradne igre će ponovo u roku 8 dana od isteka roka iz stavka 1. ovog članka obavijestiti dobitnika o dobitku i dobitnik može u roku 8 dana od dana primitka obavjesti podići svoju nagradu.

Članak 12.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade priređivač je dužan prodati na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplatiti u državni proračun u roku od 30 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada. Javna prodaja provodi se sukladno odredbama Općeg poreznog zakona.

Članak 14.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem portala www.034portal.hr.

Članak 15.
Sudionici dobitnici nagrade sudjelovanjem u nagradnoj igri pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradne igre, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradnu igru.
Sudionici koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost i budu objavljena na www.034portal.hr.

Članak 16.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa (žiro račun IBAN:HR 7323600001101396032).

Članak 17.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI