Pogledajte pobjednički film ¨Put sreće¨: Najteža je bila montaža

"Put sreće", kadar iz filma
(FOTO: Facebook)

22.11.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 9282

"Put sreće" pobjednički je film natjecanja "Put do filma za 80 dana" održanog u požeškoj Gimnaziji. Snimili su ga učenici Katoličke gimnazije s pravom javnosti u Požegi. Prikazano je sedam filmova koje su za natjecanje snimili učenici Gimnazije u Požegi, Katoličke gimnazije i Ekonomske škole Požega.



Drugu nagradu osvojili su učenici Ekonomske škole s filmom "Matija i Vanja", a treću "GFR film-video za film "Novčanik".







Redatelj pobjedničkog filma je Ivan Mitrović, scenarij potpisuju Ivan Mitrović, Domagoj Zubović i Leon Fogadić, nimatelji su Marko Gelenčir i Ivan Mitrović, au filmu glume Mia Bošnjak, Petar Petrović, Ema Thur, Marko Gelenčir, Milena Škoda i prof. Vlado Bošnjaković.

- Snimanje i montaža trajali su gotovo mjesec dana. Najteža je bila montaža. Tu je čak bilo i malih nesuglasica, ali na kraju je sve dobro ispalo. Imam već otprije iskustva s montažom jer mi je to hobi, ali puno je vremena trebalo da film ispadne onako kako smo svi željeli - rekao nam je Ivan Mitrović, redatelj. Kaže da učenici Katoličke škole u planu imaju već i neke nove filmske pothvate.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI