Vatrogasci skidali madrac s drveta: ¨Spašavali smo mačku, ali madrac još nikada¨

Madrac na drvetu
(FOTO: Vjeran Blašković)

21.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 10415

Neobičnu intervenciju sinoć su oko 20 sati imali vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požega. U Babinom viru su u Ulici Miroslava Krleže 2 s drveta su skinuli madrac za tzv. francuski ležaj tj. bračni krevet. Madrac je kako doznajemo pao sa 6. kata stambene zgrade i zaustavio se u krošnji visokog drveta.

Priča o jednom madracu na stablu i vatrogascima ima dvije strane. Po jednoj, madrac, koji je ionako trebao završiti u otpadu, zračio se na balkonu naslonjen na ogradu, zapuhao je jaki vjetar i madrac je završio u granama.







Po drugoj, madrac koji je trebao u krupni otpad, bačen je sa šestog kata jer je to najlakši način kako ga iznijeti iz stana. Provlačiti veliki madrac kroz vrata pa u lift... naporniji je posao od bacanja s balkona. Međutim, fizika je odigrala svoje, a krošnja stabla zaustavila teški ležaj.

Pokušaj penjanja i skidanja nije uspio, a ostalo pokazuju fotografije. Bez obzira kojoj priči vjerujete, nadamo se da vas je ova nezgoda nasmijala koliko i nas u redakciji.





- Imali smo intervenciju kada smo spašavali mačku iz krošnje, ali madrac nismo još nikada - bio je kratak zapovjednik JVP Požega Zdenko Mautner.

Okupljena djeca uz atrakciju gledanja vatrogasaca u akciji "spašeni madrac" su iskoristila za igru.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI