Pomoćnici u nastavi završili edukaciju kroz projekt ¨Petica za dvoje¨

Pomoćnici u nastavi na edukaciji
(FOTO: Pozega.hr)

23.10.2015. | V.B.
Pregleda: 4557

Završene su edukacije za osposobljavanje pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koje su predviđene projektom "Petica za dvoje – II. faza", a čiji nositelj je Grad Požega u suradnji s Kempfovom, Kanižlićevom i Cesarićevom školom kao projektnim partnerima. Edukacije je provelo Učilište Link, a pohađalo ih je 18 polaznika.

Edukacije su trajale ukupno 20 sati u sklopu kojih su obrađene teme koje će pomoćnicima u nastavi olakšati predstojeći rad s djecom s poteškoćama u razvoju.

Vrijednost projekta je 1,6 milijuna kuna, a iznos sufinanciranja od strane Europskog socijalnog fonda je gotovo 1,5 milijuna kuna. Cilj projekta je olakšati integraciju učenika s teškoćama u razvoju, njihovo emocionalno funkcioniranje, poboljšanje obrazovnih postignuća i unaprijediti kvalitetu njihova školovanja te povećati zapošljivost nezaposlenih osoba, objavljeno je na gradskim internetskim stranicama pozega.hr.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI