Poništen natječaj za pružne prijelaze u Pleternici

Pružni prijelaz u Pleternici
(FOTO: V. Milković/Pleter-portal)

19.10.2015. | V. Milković/Pleter-portal
Pregleda: 4791

Gotovo godinu dana nakon početka radova u ulicama Matije Gupca i Eugena Podupskog u Pleternici, oni još nisu u potpunosti završeni. Naime, preostalo je obaviti i rekonstrukciju kolnika preko pružnih prijelaza te završiti šetnicu preko pružnog prijelaza u Gupčevoj, ali u Hrvatskim cestama ne znaju kada će to biti.

- Provedeni su postupci nabave za uređenje željezničkih prijelaza, međutim, pristigle ponude nisu valjane te je odlučeno da se natječaji ponište. O daljnjim aktivnostima koje će se poduzimati, naknadno ću vas obavijestiti – navodi se kratko u odgovoru koji je potpisala glasnogovornica Ivana Bassani.

- Upoznata sam s tim da za sada nema radova na željezničkim prijelazima. Dok se oni ne dovrše, neće biti ni konačnog tehničkog pregleda u tim ulicama – kazala je gradonačelnica Antonija Jozić. Podsjetila je i na to da su nakon završetka radova u kolovozu u Hrvatske ceste pismeno poslane određene primjedbe na izvođenje radova, ali da za sada to nije riješeno.


Tijekom ove godine u ulicama Matije Gupca i Eugena Podupskog, koje su sastavni dijelovi dviju državnih cesta, u cijelosti je izmijenjen kolnik u dužini 1200, odnosno 1970 metara, uređeni su nogostupi, šetnica uz Orljavu, kružni tok na križanju Zvonimirove i E. Podupskog, napravljeno parkiralište kraj sajmišta, autobusna ugibališta...a vrijednost svih radova je oko 18 milijuna kuna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI