Sloga nastavlja nizati pobjede: ¨Bolji smo od Papuka koliko je njihov stadion bolji od našeg¨

Bernard Raguž, trener Sloge
(FOTO: NK Sloga/Facebook)

18.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 10960

U općinskom derbiju 8. kola 1. ŽNL u Velikoj, slavili su susjedi iz Trenkova. Nakon još jedne pobjede, trenkovačka Sloga je učvrstila svoju poziciju na vrhu ljestvice. Utakmica je završila rezultatom 1:2, a treneri dviju momčadi kao da su gledali dvije različite utakmice.

- Odlično smo se držali cijelu utakmicu izuzevši tih pet minuta kad smo pali i primili dva gola. Nismo iskoristili dvije-tri stopostotne prilike. Prvi gol smo primili iz prekida, a za drugi je upitno je li bio iz zaleđa. Kasnije smo smanjili na 1:2, ali nije se više ništa moglo učiniti - komentirao je Draženko Kljajić, trener Papuka iz Velike.

- Čestitam mojim igračima, po prvi put smo pobijedili u Velikoj i to s igračem manje. Bolji smo od njih koliko je njihov stadion bolji od našeg. Vodili smo 2:0, a primili smo gol par minuta prije kraja iz slobodnog udarca. Idemo dalje, po naslov prvaka - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge iz Trenkova.


Zanimljivo i žestoko bilo je i u Mihaljevcima gdje je domaća Croatia pobijedila Jakšićane rezultatom 2:1. Golove za Croatiju postigli su Dražen Radić i Krunoslav Kahanek s 11 metara.


- Dobar dio utakmice igrali smo s igračem manje zbog isključenja Vasića, zato čestitam svojim igračima što su izdržali i zasluženo pobijedili - komentirao je Željko Mitrović, trener Croatije. Na ovoj se utakmici dogodila i jedna nesreća kada je igrač Jakšića prilikom pada teško udario glavom u drugog igrača te je doživio potres mozga. Prevezen je vozilom Hitne pomoći u požešku bolnicu.

Nakon početnih problema, Vidovčani su se ovaj mjesec vratili svojoj igri s kojom su osvojili naslov prvaka prošle sezone. Danas je Dinamo slavio u Buku pobjedu rezultatom 1:2. Za goste iz Vidovaca golove su postigli Fabio Novak i Dominik Pernar, a jedini gol za domaćine Petar Marčinović.

- Bila je to lijepa i gledljiva utakmica, a gosti su bili bolji taman za taj jedan gol. Ja im čestitam na zasluženoj pobjedi - rekao je Danijel Hel, predsjednik BSK Buka.

- Teren je bio jako težak i čestitam svojim dečkima na ovoj značajnoj pobjedi. Nakon problema na početku prvenstva, vratili smo se pobjedničkom ritmu i idemo utakmicu po utakmicu - rekao je Krešo Poleti, trener Dinama iz Vidovaca.

Kutjevo je ove sezone osobito opasno, a to se pokazalo i danas u Pavlovcima gdje su Kutjevčani svladali domaću Mladost rezultatom 1:3. Dva gola postigao je Andrej Egner, a jedan Ante Budimir.

- Igralo se na jako teškom, blatnjavom terenu i napadi su se izmjenjivali s obje strane. Kutjevo se bolje snašlo i ja im čestitam. Nama preostaje da još radimo i da pokušamo osvojiti pokoji bod do kraja ovog dijela prvenstva - rekao je Krešo Miškulin, trener Mladosti.

- Utakmica je bila dosta živa, mislim da smo zasluženo pobijedili jer imali smo kontrolu i više prilika - rekao je Stipo Martinović, trener Kutjeva.

U jučerašnjem derbiju začelja u Požegi, domaća ekipa Požege je poražena od Kaptola rezultatom 1:2. Sinoć su u Kuzmici igrači Tim osvježenja bili bolji od Slavena iz Gradca pobijedivši s 3:1.

Tablica 1. ŽNL

1. SLOGA (Trenkovo)...........20 (11:3)
2. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)...16 (17:11)
3. CROATIA (Mihaljevci).......15 (13:12)
4. KUTJEVO....................13 (11:7)
5. DINAMO (Vidovci)...........11 (10:9)
6. SLAVEN (Gradac)............11 (10:10)
7. BSK BUK....................11 (9:9)
8. JAKŠIĆ......................9 (10:14)
9. MLADOST (Pavlovci)..........8 (13:15)
10. KAPTOL.....................8 (10:12)
11. PAPUK (Velika).............6 (9:14)
12. POŽEGA.....................5 (6:14)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI