Pero Galić: U početku nismo ni sanjali ovakav uspjeh

16.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 13185

"Kada smo stvarali band, još 1992. godine, naravno da smo željeli da naš rad bude prepoznat i da mase pjevaju naše pjesme. Međutim, nitko tada nije mogao ni sanjati da će to ovako veliko postati. U svakom mjestu, gdje god dođemo, sve generacije pjevaju. Vidim ih s pozornice, ima ih od onih najmlađih u prvim redovima, pa do starijih koji stoje iza" - rekao je Pero Galić, pjevač i frontman grupe Opća opasnost u razgovoru za 034portal.

Galić je priznao kako još nije bio u Kaptolu, ali veseli se dolasku kao i svakom drugom koncertu. Tijekom zadnjih par godina, otkako su se vratili na scenu, županjski rokeri pune stadione diljem zemlje. Ali, priznaje Galić, najvjernija je publika i dalje ona slavonska.

- Promoviramo novi album koji je izašao prije dva mjeseca, još je svjež, ali ljudi već prepoznaju pjesme. I dalje najviše traže naše stare stvari i mi ih i dalje rado sviramo. Vjerujem da će i u Kaptolu u petak biti dobro, zato dođite - poziva popularni pjevač.


Opća opasnost nastupit će u petak na trećem Rock Marathonu koji organizira Udruga mladih općine Kaptol. Za zagrijavanje nastupaju Drugi svijet, Beznadni slučaj, Next Time, Izvanredno stanje i Dimenzija X. Koncert se održava na stadionu NK Kaptol, a sve skupa počinje u 19 sati. Cijena ulaznice u pretprodaji je 30 kuna (caffe bar Capitol i snack bar Dami u Požegi te caffe bar Felix u Kaptolu), a na dan koncerta stajat će 50 kuna.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI