¨U školi su mi svi čestitali, teacher mi je kupila čokoladu i rekli su mi da sam bila najbolja¨

Korina Kitanović
(FOTO: Lidija Galić)

18.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 10923

"Nije me nimalo bilo strah. Bilo je jako zanimljivo i upoznala sam puno novih prijatelja", kaže nam 12-godišnja Korina Kitanović iz Požege čiji smo fenomenalan nastup gledali u prvoj emisiji RTL-ovih Zvjezdica.

Korina je nastup izborila na audiciji u Osijeku. Vidjela je reklamu za show te se i sama odlučila natjecati jer, kaže, voli pjevati.

- Idem u četvrti razred u Glazbenoj školi u Požegi. Sviram klavir, ali posebno volim pjevanje. Svi u obitelji pjevamo, i brat i sestra, a i mama s nama - kaže Korina.


Na snimanje je išla u Beograd gdje su ostali tri dana.
- Bilo je dosta naporno, ali meni je bilo odlično. Pjevala sam pjesmu od Aviccija Addicted to you. Najbolja u žiriju mi je Alka Vuica, a najstroža je Vanna. S bratom Vanjom vježbala sam svakog dana i žiri je rekao da sam bila dobra. U školi su mi svi čestitali, teacher mi je kupila čokoladu i rekli su mi da sam bila najbolja - kaže Korina.


Sudjelovanje u Zvjezdicama, kaže Korina, za nju je i njezinu obitelj prelijepa priča. Ne opterećuje se hoće li doći do finala jer ionako se došla samo zabaviti.

- Imam već novih planova. S prijateljicama iz kvarta snimat ću nove spotove. Odlično smo se zabavile dok smo snimale svoj prvi spot i rekle su da će glumiti i u ostalima - kaže na kraju Korina, djevojčica koja je ravnopravno stala uz bok s puno iskusnijim malim pjevačima iz cijele Hrvatske i pokazala kako se pjeva iz ljubavi, bez straha i velikih ambicija. Jer, kako nam je rekla, jednog dana ipak želi biti zubarka.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI